feb
1

 Február van. Havas táj, gyönyörű!!! Tudom sokaknak teher, de azok próbáljanak a morcoskodás mögé nézni, s csodálni a tájat. Ki tudja mikor esik újra? 

Én is várom a tavaszt már, nem nagyon szeretek fázni. Napsütötte, madarak csiripelése, dejó is lenne. 

Február s ha vége akkor vége...mármint a munkahelyemnek. Márciusig szól a szerződésem, s szerintem nem is tudom meghosszabbítani. Pedig a vezetők bíztatnak, Anyámék is szeretnék, munkatársak is (csak 1 ne lenne).

Ha nem, hát akkor pihi!!! Befejezzük Jucussal a tetkóm, készülök nyelvvizsgára, s több időm lesz a barátaimra, Szilvikével torkos csütörtökre készülünk. :D (szerintem jók a kilátásaim). 

Február a szerelem hónapja is, na nem mintha a többi nem, de hátha haza tud jönni a nagy Ő :D. Az ember akkor kezdi értékelni szerelmét, amikor nincs mellette, sajnos. Bálint-nap is lesz, remélem nem msn-en ünnepeljük meg, megint.

Szóval remény,remény és remény :D

A bejegyzés trackback címe:

https://moncsi.blog.hu/api/trackback/id/tr931718830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása